arrangementer-2

Påskeeggjakt på Planteskolen

31.mars 10.00-15.00

Påskeharen har gitt oss et hint om at han vil gjemme MANGE påskeegg på planteskolen i år, derfor arrangerer vi eggjakt for barna Påskeaften kl. 12.00.

I mellomtiden vil vi ha andre aktiviteter for barna, vi vil blant annet blåse & male egg, enkel ansiktsmaling og barna har mulighet til å bli med på dyremating kl. 10.00 & 14.00.

Håper vi sees!

PS: Arrangementet er gratis!

 

Lundbergs Havedager 2018

25 års jubileum!

Velkommen til årets havefest!

De siste 6 årene har vi holdt Lundbergs Havedager første helga i juni. Vi kan vel trygt begynne å kalle det en tradisjon! Det er en helg med mye faglig inspirasjon, gode tilbud, en helt egen dag tilegnet kommende gartnerspirer og et kveldsarrangement for våre fantastiske kunder, den lokale befolkningen og alle som måtte ønske seg en hyggelig fest i idylliske omgivelser.

Årets feiring er spesiell for oss her på planteskolen. Den markerer 25 år med hardt arbeid, et målrettet ønske om stadig faglig utvikling, yrkesstolthet, og ikke minst en sammensveiset gartnerfamilie som har klart mange utfordringer gjennom årene.

Vi velger derfor i år å feire HELE uka! Det blir faglige kurs, lærerike foredrag, fantastiske jubileumstilbud og vi avslutter det hele med en uforglemmelig fest! Se facebook siden vår for mer info!

Dette vil dere ikke gå glipp av!

Spør oss om haveplanlegging!