Ansatte

Image description

Gina Lundberg

Anleggsleder

Gina er utdannet produksjonsgartner og har også fagbrev som anleggsgartner. Hun gikk 4 år på Beder gartnerskole i Århus og 4 år i lære som anleggsgartner.

Hun evner å få gamle, gjengrodde hager tilbake til opprinnelige prakt, om ikke enda bedre. Hun er dyktig på å finne samplantinger og linjer som passer den

invididuelle hagen.En arbeidsmaur uten like! Hun jobber 24/7 når det trengs og er en perfeksjonist til fingertuppene. Hun trives best langt oppi et tre eller i et bed overfylt av skvalderkål & kveke.

Gina er en dyktig gartner og anleggsgartner, etter et par år på frukttreplanteskole er kanskje frukttrær & beskjæring hennes ‘spesial’ felt.

Om du ønsker rådivning i hagen, beskjæring, luking eller en helt ny hage kan dere ta kontakt for en befaring.

gina@lundbergs.no

Tlf: 99206324

Image description

Trine Lise

Kontorsjef

Trine Lise har lang erfaring innen regnskap og kontoradminstrasjon og er det som er hennes hovedoppgaver på planteskolen.

Du som kunde kan like gjerne møte på henne ute i planteskolen.  Hun har et godt øye for detaljer, også innenfor å yte best mulig service ovenfor våre kunder. Er det noe hun ikke kan, sørger hun for å fremskaffe den kunnskapen og infoen du trenger for å lykkes.

Hun har vært hagegal i mangfoldige år og har derfor en del erfaring i å prøve, feile og lykkes med hagen sin akkurat som mange av våre kunder.

Det er dyrking av grønnsaker og sommerblomster som er den største interessen og som Trine Lise har en del gode råd å dele med seg.

trine@lundbergs.no

Tlf: 99206324 / trykk 3 

Image description

Emil

Gartner

Emil er utdannet på Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus med spesialfelt innen handel/hagesenter. Han har tilbrakt det meste av sin praksis hos oss, med et mindre stopp i Frankrike hos Institut de Genech.

Hans store interesse er plantesammensetninger, generell plantekjennskap og vintergrønne vekster. Han er opptatt av at den vintergrønne plantegruppen burde brukes mer for å få struktur og tenke en helårshage og ikke bare sesong.

Som gartner er han åpen for ny utvikling innenfor faget, uten å glemme den tradisjonelle og grunnleggende kunnskapen. Noe som virkelig kommer våre kunder tilgode!

emil@lundbergs.no

Image description

Teresa Lundberg

Daglig leder

Gartner er et yrke som læres best gjennom praksis og med snart 15 års erfaring kaller vi henne trygt gartner på lik linje med oss andre.

Teresa er ytterst serviceinnstilt og brenner for at kundene våre skal få en best mulig opplevelse! Hun møter deg alltid med et smil om munnen og med gode faglige råd.

Nå holder hun på med en fag grad i ‘Grønn Helse’ og drømmer på sikt om å kunne tilby enda fler og spennende muligheter med menneske og hage i en fin kombinasjon.

Ellers er Teresa nok blitt planteskolen sin “potet”. Hun kan mye om alt, men ho trives aller best på anlegg, markedsføring, hageplanlegging/tegning og ute blant kundene.

Teresa har i alle år vært Gina sin høyre hånd på anlegg og trår rett inn i rollen som anleggsleder når behovet melder seg.

teresa@lundbergs.no

Tlf: 99206324 / trykk 2

Image description

Karl Fredrik Lundberg

Den gamle gartneren