Ansatte

IMG_9501

Gina Lundberg

Anleggsleder(Permisjon)

Gina er utdannet produksjonsgartner og har fagbrev som anleggsgartner. Hun gikk 4 år på Beder gartnerskole i Århus og 4 år i lære som anleggsgartner, 2 år hos Pappa, Karl Fredrik & 2 år hos Bror, Tom Eilert.

Gina er en arbeidsmaur! Hun jobber 24/7 når det trengs og er en perfeksjonist til fingertuppene. Hun trives best langt oppi et tre eller i et bed overfylt av skvalderkål & kveke. Gina kan til alles frustrasjon være noe distre, så ved noen anledninger kan viktige beskjeder gis til Stine eller Teresa.

Gina er flink til mye, men etter et par år på frukttreplanteskole er kanskje frukttrær & beskjæring hennes ‘spesial’ felt. Ettersom Planteskolen ikke har så mye produksjon enda, bruker Gina hennes andre utdannelse mest. Hvis noen ønsker tips i haven, beskjæring, luking eller mindre nyanlegg kan dere ta kontakt for en befaring.

IMG_3736

Teresa Lundberg

Vikar anleggsleder

Teresa har ingen lang skolegang, hun har derimot mange år i lære som gartner bak seg. Hun jobbet sin første fulle sesong allerede som 15 åring. Da Stine & Gina reiste til Danmark ble Teresa igjen på planteskolen og drev den sammen med Pappa, Karl Fredrik.  Gartner er et yrke som læres best gjennom praksis og med over 10 års erfaring kaller vi henne trygt gartner på lik linje med oss andre.

Teresa er serviceinnstilt og brenner for kundene våre! Hun møter deg alltid med et smil om munnen og gode faglige råd. Teresa er ikke fullt så opptatt av økologi som det Stine er, så om du ønsker en plen naboen bare kunne drømme om kan hun definitivt hjelpe deg!

Etter mange år som ansvarlig for rosebestilling kan hun også gi de beste rådene til valg og pleie av roser. Hvis det er en spesiell sort du ønsker, kan Teresa også hjelpe med dette.

Ellers er Teresa nok blitt planteskolen sin «potet». Hun kan mye om alt, selv om roser er hennes spesialitet. Så du kan like gjerne se henne på sommerblomsttorvet som i roseavdelingen.

stine hjemmeside

Stine Lundberg

Daglig Leder

Stine er utdannet gartner. Hun gikk 4 år på Beder gartnerskole i Århus med retning innen handel. Stine er en meget bestemt dame som også har sine myke sider, hun er blant annet svært opptatt av dyr og økologi.  Stine er eldst av oss tre søstre og det er hun som har overtatt barndomshjemmet på planteskolen og bor her sammen med Jørgen, deres 3 barn og 5 katter.

Stine trives aller best i kjøkkenhagen hvor hun har all verdens forskjellige spiselige vekster! Det er Stine som har mest kontor, men hvis hun får tid til overs løper hun fort ut for å klippe plenen eller luke i kjøkkenhagen hun er så glad i.  Aller helst barbeint.

Hvis noen ønsker hjelp til staudebedet er Stine personen å spør! Etter 2 år på Majland Stauder A/S har hun stor kunnskap innenfor dette feltet. Hvis du lurer på jordforhold, hvilken plante hvor, fargekombinasjoner og blomstringstider kan man trygt oppsøke Stine. Staudebedet er jo noe av det vanskeligste å komponere, da kan det være godt å få hjelp av fagkyndige med mye erfaring.

trine bilde

Trine Lise

Kontorsjef

Trine Lise har lang erfaring innen regnskap og kontoradminstrasjon og er det hun har ansvaret for på planteskolen.

Hun har vært hagegal i mangfoldige år og har derfor en del erfaring i å prøve, feile og lykkes med hagen sin akkurat som mange av våre kunder.

Det er dyrking av grønnsaker og sommerblomster som er den største interessen og som Trine Lise har en del gode råd å dele med seg.

kf2

Karl Fredrik Lundberg

Den gamle gartneren
caroline bilde

Caroline

Planteskolemedarbeider
emil hjemmeside

Emil

Gartner